Rreth nesh

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co., ngritur në 1998. I specializuar në projektin, zhvillimin, prodhuar dhe ofrojnë zgjidhjen e integruar për të gjitha llojet e llojeve të tubimit. Ne jemi një nga prodhimet më të mëdha të përshtatshme të tubave në Kinë. Has kaloi çertifikatën e sistemit të cilësisë ISO9001-2001 dhe mori më shumë se 20 rrëshqitshë bazë të teknologjisë së patentuar. Pas më shumë se 20 vjet përpjekjesh, Jingzheng ka krijuar një reputacion të lartë në fushën e muskujve të përshtatshme të tubave. Më shumë se 85% e mashtrimeve janë eksportuar në Evropë, Amerikë, në Lindjen e Mesme, në Azinë Juglindore, në Afrikë dhe më shumë se 50 vende. Mashtrimi i prodhuar nga fabrika jonë adopton çelik të lartë, procesi i rreptë i trajtimit të nxehtë, Struktura e besueshme me përpunimin e saktësisë për të siguruar cilësinë dhe përmirësuar automatizimin dhe efektshmërinë e prodhimit. Cilësia e parë dhe e konsiderueshme e shërbimit janë mendimet tona të pandryshueshme; Ndershmëria e parë dhe klienti i pari janë filozofia jonë e biznesit që ne kemi ndjekur dhe praktikuar; JINGZHENG Mould është i vendosur të bëhet një prodhues plastik në klasë botërore, i bazuar në Kinë, Të shërbejmë botën.

Shih më shumë

Lajme

Një Udhëzim të përshtatshëm për PP

Paraqitja: ushqimi i tubimit të PP luajnë një rol vendimtar në industrinë e prodhimit dhe përpunimit të makinerisë, posaçërisht në mbretërinë e krijimit. Në këtë udhërrëfyes, ne do të shqyrtojmë ndërlikimet e tubimeve të përshtatshme të PP-së, duke ju siguruar me gjykime të vlefshme dhe njohuri teknike. Le ta eksplorojmë këtë temë me hollësi. 1. Të kuptojmë lëvizjen e tubimit të PP-së:

2023-08-24 Shih më shumë

2023-08-23 Shih më shumë

Paraqitja: ushqimi i tubimit të PP luajnë një rol vendimtar në industrinë e prodhimit dhe përpunimit të makinerisë, veçanërisht në sektorin e mykullit. Ky artikull synon t'ju japë një kuptueshmëri të vlefshme në botën e muskujve të përshtatshme të tubimit PP, domethënia e tyre, dhe aplikimet e tyre. 1. Të kuptojmë lëvizjen e tubacionit të PP-së: Mjeshtrat e përshtatshme të tubimit të PP-së janë mjete thelbësore të përdorura në prodhimin e pot

2023-08-22 Shih më shumë

Modifikimi i injeksionit plastike: Revoluzimi i proceseve të Prodhimit të

2023-08-07 Shih më shumë

Të kuptojmë përbërësit kyçe të lëvizjes së injektimeve plastike: Një udhëheqje e plotë

2023-08-07 Shih më shumë

2023-08-06 Shih më shumë

Konsiderimet e dizajnit për kompresionin e PP përshtatet

Projekti i mylqeve të përshtatshme të kompresimit të PP përqëndrohet në disa faktorë kritikë. Së pari, myku duhet të ketë porta të përshtatshme dhe sisteme të përshtatshme për të lejuar rrjedhjen e lëmuar të materialit të shkrirë të shkrirë në zërat. Ajo duhet gjithashtu të konsiderojë çështjet e tkurrjes dhe të faqes së luftës, duke siguruar se përfitimet përfundimtare përputhen me specifikimet e kërkuara.

2023-07-21 Shih më shumë

Të kuptojmë kompresionin e PP-së që përmban formët

Paraqitja: PP (polypropilen) Mykët e përshtatshme të kompresimit janë mjete të specializuara të përdorura në procesin e prodhimit të kompresimit të PP-së. Këto myke luajnë një rol vendimtar në krijimin e përshtatshme me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme për aplikime të ndryshme industriale. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë aspektet kyçe të kompresimit të PP-së dhe rëndësinë e tyre në procesin e prodhimit.

2023-07-18 Shih më shumë

Shih më shumë