Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co., ngritur në 1998. I specializuar në projektin, zhvillimin, prodhuar dhe ofrojnë zgjidhjen e integruar për të gjitha llojet e llojeve të tubimit. Ne jemi një nga prodhimet më të mëdha të përshtatshme të tubave në Kinë. Has kaloi çertifikatën e sistemit të cilësisë ISO9001-2001 dhe mori më shumë se 20 rrëshqitshë bazë të teknologjisë së patentuar. Pas më shumë se 20 vjet përpjekjesh, Jingzheng ka krijuar një reputacion të lartë në fushën e muskujve të përshtatshme të tubave. Më shumë se 85% e mashtrimeve janë eksportuar në Evropë, Amerikë, në Lindjen e Mesme, në Azinë Juglindore, në Afrikë dhe më shumë se 50 vende. Mashtrimi i prodhuar nga fabrika jonë adopton çelik të lartë, procesi i rreptë i trajtimit të nxehtë, Struktura e besueshme me përpunimin e saktësisë për të siguruar cilësinë dhe përmirësuar automatizimin dhe efektshmërinë e prodhimit. Cilësia e parë dhe e konsiderueshme e shërbimit janë mendimet tona të pandryshueshme; Ndershmëria e parë dhe klienti i pari janë filozofia jonë e biznesit që ne kemi ndjekur dhe praktikuar; JINGZHENG Mould është i vendosur të bëhet një prodhues plastik në klasë botërore, i bazuar në Kinë, Të shërbejmë botën.