Rreth nesh

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co., ngritur në 1998. I specializuar në projektin, zhvillimin, prodhuar dhe ofrojnë zgjidhjen e integruar për të gjitha llojet e llojeve të tubimit. Ne jemi një nga prodhimet më të mëdha të përshtatshme të tubave në Kinë. Has kaloi çertifikatën e sistemit të cilësisë ISO9001-2001 dhe mori më shumë se 20 rrëshqitshë bazë të teknologjisë së patentuar. Pas më shumë se 20 vjet përpjekjesh, Jingzheng ka krijuar një reputacion të lartë në fushën e muskujve të përshtatshme të tubave. Më shumë se 85% e mashtrimeve janë eksportuar në Evropë, Amerikë, në Lindjen e Mesme, në Azinë Juglindore, në Afrikë dhe më shumë se 50 vende. Mashtrimi i prodhuar nga fabrika jonë adopton çelik të lartë, procesi i rreptë i trajtimit të nxehtë, Struktura e besueshme me përpunimin e saktësisë për të siguruar cilësinë dhe përmirësuar automatizimin dhe efektshmërinë e prodhimit. Cilësia e parë dhe e konsiderueshme e shërbimit janë mendimet tona të pandryshueshme; Ndershmëria e parë dhe klienti i pari janë filozofia jonë e biznesit që ne kemi ndjekur dhe praktikuar; JINGZHENG Mould është i vendosur të bëhet një prodhues plastik në klasë botërore, i bazuar në Kinë, Të shërbejmë botën.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Prodhuesit e mykut plastike paraqesin rolin e mykut plastike me kosto të ulët në treg

Pavarësisht nga përfitimet e shumta të punës me prodhuesit plastikë, është e rëndësishme të zgjedhësh një prodhues që krenohet për cilësinë dhe besueshmërinë. Tregu për prodhuesit e mykut plastik është shumë konkurrues dhe jo të gjithë prodhuesit krijohen të barabartë. Kërkime, lexon shqyrtime dhe kërkoni referime para se të vendosni një prodhues që të punojë me të.

2023-04-03 Shih më shumë

Prodhuesit plastikë të mbështetur: duke krenar veten për cilësinë dhe përshtatshmërinë

Prodhuesit plastikë luajnë një rol vendimtar në botën e prodhimit. Pa ekspertizën e tyre në prodhimin e formës inxhinierike me cilësi të lartë dhe saktësi, prodhimi i produkteve plastike do të ishte i pamundur. Këto myk janë vendimtare për një gamë të gjerë industrish, nga pija dhe paketa ushqimore deri në pajisje mjekësore dhe përbërësit e automobilëve.

2023-03-31 Shih më shumë

Si të përmirësosh saktësinë e makinerit të qendrës së makinerit

Në prodhimin real të industrializuar, ka shumë pjesë ose sende që duhen përpunuar me ndihmën e disa formë për të arritur. Në procesin e përpunimit të mykut, shpesh është e nevojshme të përdorësh qendrat e makinerive për të riparuar, Procesi dhe përmirëso hollësitë e tërë mykut, në mënyrë që myku përfundimtar i përpunuar të përmbushë më mirë nevojat e operacioneve të prodhimit të mëvonshëm. Si ta përmirësojmë saktësinë e përpunimit të mykut? Le t'i hedhim një sy.

2022-12-22 Shih më shumë

Çfarë t’i kushtojmë vëmendje kur përpunon llojin e formueshëm të injeksionit

Mykët e injektimit janë një nga mykut më të përdorur në industrinë kozmetike dhe në përpunimin e nevojave të përditshme. Në procesin e përpunimit të mykut, i gjithë procesi i prodhimit dhe detajet e lidhura duhet të bëhen, Përndryshe mund të çojë në saktësinë e mykut preket.

2022-12-22 Shih më shumë

Duhet t’i kushtojmë vëmendje këto kur përpunojmë mykët e injeksionit

Modifikimi i injektimit është formë e injeksionit. Është një mjet i rëndësishëm për prodhimin në një fabrikë të formës që përcakton formën dhe madhësinë e produktit, si edhe pastërsinë e Pamja e saj. Materiali i mykut zakonisht është çelik dhe në thelb përbëhet nga një myk përpara dhe pas. Cilësia e mykut të injeksionit mund të përcaktojë drejtpërdrejt cilësinë e produktit dhe efektshmërinë e prodhimit, e cila nuk duhet injoruar në procesin e prodhimit të injeksionit. Më ndiqni të shikoj!

2022-07-28 Shih më shumë

Këto pika duhen vërejtur kur mjetet e formueshme

Kohët e fundit, shumë partnerë kanë pyetur se cilat pika duhet t'i kushtohen vëmendje kur formohet injeksioni, Sot Shanghai shpallet për të parë se cilat pika duhet të kushtohen vëmendje kur formohet injeksioni!

2022-01-10 Shih më shumë

Çfarë ndikimi ka temperatura e muskujve në pjesën e formuar?

Ka shumë arsye që ndikojnë ftohjen e mykut të injeksionit, si formën e pjesës plastike dhe projektin e sipërfaqes së ndarjes, lloji i mjedisit të ftohjes, temperaturës, niveli i rrjedhjes, parametrat gjeometrike të tubat të ftohjes dhe rregullimit të hapësirës sonë, material i mykut, Temperatura e shkrirjes dhe kërkesat e pjesës plastike janë të gjitha për temperaturën e mykut të injeksionit ka një ndikim të caktuar në pjesën plastike, Tani le t'i hedhim një sy detajet.

2021-11-12 Shih më shumë

A keni qartë për kushtet e formës së injektimit?

Recently there are a lot of partners injection molding conditions what, the following I will take a look at the conditions of injection molding what aspects!

2021-11-12 Shih më shumë

Shih më shumë