OVER

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mold Co.,ltd opgericht in 1998. Gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en bieden allround geïntegreerde oplossing voor alle soorten pijpfitting mallen. We zijn een van de grootste pijpfitting matrijzen in China. Heeft het ISO9001-2001quality certificaat gepasseerd en meer dan 20 gepatenteerde tecnologies verkregen. Na meer dan 20 jaar inspanningen heeft Jingzheng een hoge reputatie opgebouwd op het gebied van buisfitting mallen. Meer dan 85% van de mallen worden geëxporteerd naar Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika en meer dan 50 landen. De door onze fabriek vervaardigde vorm keurt staal van hoge kwaliteit, strikt warmtebehandelingsproces, betrouwbare structuur met precisieverwerking goed om de kwaliteit te waarborgen en de automatisering en efficiëntie van de productie te verbeteren. Eerste kwaliteit en service attente zijn onze onveranderlijke principes; eerlijkheid eerst en klant zijn onze bedrijfsfilosofie die we hebben nagestreefd en geoefend; JINGZHENG Mold streeft ernaar om een plastic matrijsfabrikant van wereldklasse te worden, gevestigd in China, die de wereld dient.

Bekijk meer

NIEUWS

Fabrikanten van kunststofmatrijzen introduceren de rol van goedkope plastic mallen op de markt

Ondanks de vele voordelen van het werken met fabrikanten van plastic matrijzen, is het belangrijk om een fabrikant te kiezen die trots is op kwaliteit en betrouwbaarheid. De markt voor fabrikanten van plastic matrijzen is zeer concurrerend en niet alle fabrikanten zijn gelijk. Onderzoek, lees recensies en vraag om referenties voordat u genoegen neemt met een fabrikant om mee te werken.

2023-04-03 Bekijk meer

Fabrikanten van plastic matrijzen: priding van zichzelf op kwaliteit en betaalbaarheid

Plastic matrijsfabrikanten spelen een cruciale rol in de wereld van de productie. Zonder hun expertise in het produceren van hoogwaardige en precisietechnische mallen, zou de productie van kunststofproducten onmogelijk zijn. Deze mallen zijn cruciaal voor een breed scala van industrieën, van dranken-en voedselverpakkingen tot medische apparatuur en auto-onderdelen.

2023-03-31 Bekijk meer

Hoe de bewerkingsnauwkeurigheid van het bewerkingscentrum te verbeteren

In de feitelijke geïndustrialiseerde productie zijn er veel onderdelen of items die moeten worden verwerkt met behulp van bepaalde mallen om te bereiken. In het proces van matrijsverwerking is het vaak nodig om bewerkingscentra te gebruiken om de details van de gehele mal te repareren, verwerken en verbeteren, zodat de uiteindelijke verwerkte mal beter kan voldoen aan de behoeften van de daaropvolgende productiebewerkingen. Hoe de nauwkeurigheid van de matrijsverwerking verbeteren? Laten we het volgende eens bekijken.

2022-12-22 Bekijk meer

Waar u op moet letten bij het verwerken van mallen van het spuitgiettype

Spuitgietmatrijzen zijn een van de meest gebruikte matrijzen in de cosmetische industrie en in de verwerking van dagelijkse benodigdheden. In het proces van matrijsverwerking moeten het gehele productieproces en de bijbehorende details worden gedaan, anders kan dit leiden tot de nauwkeurigheid van de mal wordt beïnvloed.

2022-12-22 Bekijk meer

We moeten hier op letten bij het verwerken van spuitgietmatrijzen

Spuitgieten is eigenlijk spuitgieten. Het is een belangrijke productietool in een spuitgietfabriek die zowel de vorm en grootte van het product als de reinheid van het uiterlijk bepaalt. Het matrijsmateriaal is meestal van staal en bestaat in principe uit een voor-en achtermal. De kwaliteit van de spuitgietmatrijs kan direct de kwaliteit van het product en de productie-efficiëntie bepalen, die niet mag worden genegeerd in het proces van spuitgietproductie. Hier, volg mij om een kijkje te nemen!

2022-07-28 Bekijk meer

Deze punten moeten worden opgemerkt bij spuitgietgereedschap

Onlangs hebben veel partners gevraagd aan welke punten aandacht moet worden besteed bij het spuitgieten, vandaag Shanghai uitgesproken om te kijken naar welke punten aandacht moet worden besteed aan bij het spuitgieten!

2022-01-10 Bekijk meer

Welk effect heeft de temperatuur van de spuitgietmatrijs op het gevormde deel?

Er zijn veel redenen die de koeling van de spuitgietmatrijs beïnvloeden, zoals de vorm van het plastic onderdeel en het ontwerp van het scheidingsoppervlak, het type koelmedium, temperatuur, stroomsnelheid, geometrische parameters van de koelpijp en de opstelling van onze ruimte, matrijsmateriaal, Smelttemperatuur en de vereisten van het plastic onderdeel zijn allemaal voor de temperatuur van de spuitgietmatrijs heeft een zekere invloed op het plastic onderdeel, laten we nu eens kijken naar de details.

2021-11-12 Bekijk meer

Bent u duidelijk over de voorwaarden voor spuitgieten?

Onlangs zijn er veel partners spuitgieten omstandigheden wat, het volgende zal ik een kijkje nemen op de voorwaarden van spuitgieten welke aspecten!

2021-11-12 Bekijk meer

Bekijk meer