TENTANG KAMI

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng mold co., ltd ditubuhkan pada tahun 1998. Khusus dalam reka bentuk, membangun, mengeluarkan dan menyediakan penyelesaian bersepadu sepanjang pusingan untuk semua jenis acuan pipefitting. Kami adalah salah satu pengeluar acuan pemasangan paip terbesar di China. Telah lulus sijil sistem ISO9001-2001quality dan memperoleh lebih daripada 20 tecnologiessuch dipatenkan slider teras ascollapsible. Selepas lebih daripada 20 tahun usaha, Jingzheng telah mewujudkan reputasi yang tinggi dalam bidang acuan pemasangan paip. Lebih daripada 85% acuan dieksport ke eropah, amerika, timur tengah, Asia tenggara, afrika dan lebih daripada 50 negara. Acuan yang dihasilkan oleh kilang kami mengamalkan keluli berkualiti tinggi, proses rawatan haba yang ketat, struktur yang boleh dipercayai dengan pemprosesan ketepatan untuk memastikan kualiti dan meningkatkan automasi dan kecekapan pengeluaran. Kualiti pertama dan perkhidmatan yang bertimbang rasa adalah ajaran kami yang tidak berubah; Kejujuran pertama dan pelanggan pertama adalah falsafah perniagaan kami yang kami telah mengejar dan mengamalkan; JINGZHENG mold komited untuk menjadi pengeluar acuan plastik bertaraf dunia, yang berpangkalan di China, yang berkhidmat di dunia.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengeluar acuan plastik memperkenalkan peranan acuan plastik kos rendah di pasaran

Walaupun banyak faedah bekerja dengan pengeluar acuan plastik, adalah penting untuk memilih pengeluar yang berbangga dengan kualiti dan kebolehpercayaan. Pasaran pengeluar acuan plastik sangat kompetitif, dan tidak semua pengeluar dicipta sama. Penyelidikan, membaca ulasan, dan meminta rujukan sebelum menetap di pengilang untuk bekerja dengan.


Pengeluar acuan plastik: Priding diri mereka pada kualiti dan kemampuan

Pengeluar acuan plastik memainkan peranan yang penting dalam dunia pembuatan. Tanpa kepakaran mereka dalam menghasilkan tinggi-kualiti dan ketepatan kejuruteraan acuan pengeluaran produk plastik akan menjadi mustahil. Acuan ini adalah penting untuk pelbagai industri dari minuman dan minuman minuman minuman pembungkusan makanan untuk peralatan perubatan dan komponen automotif.


Bagaimana untuk meningkatkan ketepatan pemesinan pusat pemesinan

Dalam pengeluaran perindustrian sebenar, terdapat banyak bahagian atau item yang perlu diproses dengan bantuan acuan tertentu untuk dicapai. Dalam proses pemprosesan acuan, sering diperlukan untuk menggunakan pusat pemesinan untuk membaiki, memproses dan memperbaiki butiran keseluruhan acuan, supaya acuan diproses akhir lebih baik dapat memenuhi keperluan operasi pengeluaran berikutnya. Bagaimana untuk meningkatkan ketepatan pemprosesan acuan? Mari kita lihat perkara berikut.


Apa yang perlu diberi perhatian apabila memproses acuan jenis pengacuan suntikan

Acuan suntikan adalah salah satu acuan yang paling banyak digunakan dalam industri kosmetik dan dalam pemprosesan keperluan harian. Dalam proses pemprosesan acuan, keseluruhan proses pengeluaran dan butiran yang berkaitan perlu dilakukan, jika tidak, ia boleh membawa kepada ketepatan acuan terjejas.


Kita perlu memberi perhatian kepada ini apabila memproses acuan suntikan

Pengacuan suntikan sebenarnya membentuk suntikan. Ia adalah alat pengeluaran penting dalam kilang pengacuan suntikan yang menentukan bentuk dan saiz produk serta kebersihan penampilannya. Bahan acuan biasanya keluli dan pada dasarnya terdiri daripada acuan depan dan belakang. Kualiti acuan suntikan secara langsung boleh menentukan kualiti produk dan kecekapan pengeluarannya, yang tidak boleh diabaikan dalam proses pengeluaran pengacuan suntikan. Di sini, ikuti saya untuk melihat!


Mata ini mesti diperhatikan apabila alat pengacuan suntikan

Baru-baru ini, banyak rakan kongsi telah meminta apa mata mesti diberi perhatian apabila pengacuan suntikan, hari ini Shanghai diucapkan untuk melihat apa mata mesti diberi perhatian apabila pengacuan suntikan!


Apakah kesan suhu acuan suntikan mempunyai bahagian acuan?

Terdapat banyak sebab yang mempengaruhi penyejukan acuan suntikan, seperti bentuk bahagian plastik dan reka bentuk permukaan perpisahan, jenis medium penyejukan, suhu, kadar aliran, parameter geometri paip penyejukan dan susunan ruang kami, bahan acuan, Suhu cair dan keperluan bahagian plastik adalah untuk suhu acuan suntikan mempunyai kesan tertentu pada bahagian plastik, kini mari kita lihat butirannya.


Adakah anda jelas mengenai keadaan pengacuan suntikan?

Baru-baru ini terdapat banyak keadaan pengacuan suntikan rakan kongsi apa, yang berikut saya akan melihat keadaan pengacuan suntikan apa aspek!


melihat lebih banyak