за нас

Жијан Тајзо Хуангјан Џингчег Молд Ко. Специјализиран во дизајнирање, развивање, модерирање и обезбедување на секакво интегрирано решение за секакви видови на кревет. Ние сме еден од најголемите производи за приклучување на цевките во Кина. Хас го помина сертификатот на системот од ISO9001-2001 и доби повеќе од 20 патентирани тенотологич. По повеќе од 20 години напори, Џинџенг создаде висока репутација во полето на приклучувањето на цевките. Повеќе од 85 отсто од лопатите се извезуваат во Европа, Америка, Блискиот Исток, Југоисточна Азија, Африка и повеќе од 50 земји. Нашиот изработен од страна на нашата фабрика прифаќа висок квалитетни челик, строг процес за топлина. Сигурна структура со прецизно процесирање за да се обезбеди квалитет и подобрување на автоматизацијата и ефикасноста на производството. Квалитетот прво и услугите се нашите непроменливи принципи; Искреноста прво и муштеријата е нашата бизнис филозофија која го баравме и практикуваме; ЏингЗинг Молд е посветен да стане производител во светска класа, во Кина. Служба на светот.

Гледај Повеќе

Вести

ПП млекот

Воведување: ПП за приклучување на цевките играат клучна улога во производството и процесирањето на машинеријата, специфично во кралството на правење мувла. Во овој водач, ќе ги разгледаме интензитетите на компјутерите за вклучување. Ви обезбедувајќи вредни увиди и технички знаење. Да ја истражиме оваа тема детално. 1. Разбирање на движењата за прилагодување на цевките на PP:


Процедура на пластичка инјекција: Револуционизирање на процесите на производствот


Разбирање на клучните компоненти на молекување на пластички инјекција


Размислувања на дизајн за PP компресија соодветни мулки

Дизајнот на компресијата на ПП фокусира на неколку критични фактори. Прво, мувлата треба да има соодветни порти и тркачки системи за да му овозможи мазниот проток на исплениот ПП материјал во пештерите. Таа, исто така, треба да ги разгледа прашањата на намалувањето и воените страници, осигурувајќи дека конечните пристапки се совпаѓаат на потребните спецификации.


Разбирање на PP компресијата која е соодветна мулка

Вовед: ПП (полипејлин) Компсијанските мувла се специјализирани алатки што се користат во процесот на производство на компресијата на ПП. Овие мувла играат клучна улога во создавањето на висококвалитетни и трајни примени за различни индустриски апликации. Во оваа статија ќе ги истражиме клучните аспекти на компресијата на ПП и нивното значење во процесот на производство.


Гледај Повеќе