RóLUNK

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co.,ltd established in 1998. Specialized in design,develop,manufacture and provide all-round integrated solution for all kinds of pipefitting moulds.we are one of largest pipe fitting mould manufactures in China.Has passed the ISO9001-2001quality system certificate and obtained more than 20 patented tecnologiessuch ascollapsible core sliders. After more than 20 years of efforts, Jingzheng has created a high reputation in the field of pipe fitting moulds. More than 85% of the moulds are exported to Europe, America, the Middle East, Southeast Asia, Africa and more than 50 countries. The mould manufactured by our factory adopts high quality steel, strict heat treatment process, reliable structure with precision processing to ensure quality and improve the automation and efficiency of production. Quality first and service considerate are our unchangeable tenets; honesty first and customer first are our business philosophy that we have been pursuing and practicing; JINGZHENG Mould is committed to becoming a world-class plastic mould manufacturer, based in China, serving the world.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Műanyag penész gyártók bemutatják az alacsony költségű műanyag formák szerepét a piacon

Annak ellenére, hogy a műanyag penész gyártókkal való munka számos előnye, fontos, hogy válasszon egy olyan gyártót, amely büszke a minőség és a megbízhatóság. A műanyag penész gyártók piaca rendkívül versenyképes, és nem minden gyártó jön létre egyenlő. Kutatás, olvassa el a véleményeket, és kérjen utalásokat, mielőtt letelepedne a gyártó dolgozni.

2023-04-03 mutass többet

Műanyag penész gyártók: priding magukat a minőség és a megfizethetőség

A műanyag penész gyártók döntő szerepet játszanak a gyártás világában. A kiváló minőségű és precíziós mérnöki formák előállításának szakértelme nélkül a műanyag termékek előállítása lehetetlen lenne. Ezek a formák elengedhetetlen az iparágak széles skálája számára, az italok és az élelmiszer csomagolásától az orvosi eszközökig és az autóipari alkatrészekig.

2023-03-31 mutass többet

Hogyan lehet javítani a megmunkáló központ megmunkálási pontosságát

A tényleges iparosodott termelésben sok olyan alkatrész vagy elem van, amelyet bizonyos formák segítségével kell feldolgozni. A penészfeldolgozás folyamatában gyakran szükséges megmunkáló központokat használni a teljes forma részleteinek javítására, feldolgozására és javítására, úgy, hogy a végső feldolgozott penész jobban kielégítheti a későbbi termelési műveletek igényeit. Hogyan lehet javítani a pontosságát a penész feldolgozás? Nézzük meg a következőket.

2022-12-22 mutass többet

Mit kell figyelni a fröccsöntés típusú formák feldolgozásakor

A befecskendező formák az egyik legszélesebb körben használt formák a kozmetikai iparban és a napi szükségletek feldolgozásában. A penészfeldolgozás folyamatában a teljes gyártási folyamatot és a kapcsolódó részleteket meg kell tenni, különben a penész pontosságához vezethet.

2022-12-22 mutass többet

Ezekre kell figyelnünk a fröccsöntőformák feldolgozásakor

Fröccsöntés valójában fröccsöntés. Fontos gyártási eszköz egy fröccsöntő üzemben, amely meghatározza a termék alakját és méretét, valamint megjelenésének tisztaságát. A penész anyaga általában acél, és alapvetően egy elülső és hátsó formából áll. A fröccsöntőforma minősége közvetlenül meghatározhatja a termék minőségét és termelési hatékonyságát, amit a fröccsöntő gyártás folyamatában nem szabad figyelmen kívül hagyni. Itt, kövessen engem, hogy nézd meg!

2022-07-28 mutass többet

Ezeket a pontokat meg kell jegyezni, amikor fröccsöntés szerszám

A közelmúltban sok partner megkérdezte, hogy milyen pontokra kell figyelni, amikor fröccsöntés, ma shanghai kimondta, hogy vessen egy pillantást, hogy milyen pontokat kell figyelni, amikor fröccsöntés!

2022-01-10 mutass többet

Milyen hatással van a fröccsöntőforma hőmérséklete az öntött részre?

Sok oka van, hogy befolyásolja a hűtés a befecskendező penész, mint például az alakja a műanyag rész és a kialakítás a szétváló felület, a fajta hűtő közeg, hőmérséklet, áramlási sebesség, geometriai paraméterei a hűtőcső és az elrendezés a tér, penész anyag, Az olvadék hőmérséklete és a műanyag rész követelményei mind a befecskendező penész hőmérséklete bizonyos hatással van a műanyag részre, most nézzük meg a részleteket.

2021-11-12 mutass többet

Tisztában vagy a fröccsöntés körülményeiről?

A közelmúltban van egy csomó partner fröccsöntés feltételek mi, a következő fogok nézni a feltételeket fröccsöntés milyen szempontok!

2021-11-12 mutass többet

mutass többet