O NAMA

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co.,ltd osnovan 1998. Specijaliziran u dizajnu, razvoju, proizvodnji i pružaju integrirano rješenje svih vrsta cevi opremljenih kalupi. Mi smo jedan od najvećih proizvoda plijesni u Kini. Prošao je ISO9001-2001 certifikat kvalitete sistema i dobio više od 20 patentiranih tehnologijessuch kao kollapabivi jezgro klizači. Nakon više od 20 godina napora, Jingzheng je stvorio visoku reputaciju u polju kalupih cevi. Više od 85% kalupova se izvozi u Europu, Ameriku, Bliski istok, jugoistočnu Aziju, Afriku i više od 50 zemalja. Kalup proizveden u našoj tvornici usvaja visokokvalitetni proces topline tretiranja, pouzdana struktura s precizno obradom kako bi se osigurala kvaliteta i poboljšala automatizaciju i učinkovitost proizvodnje. Kvaliteta prvo i usluge su naša nepromijeniva načela; iskrenost prvo i najprije kupci su naša poslovna filozofija koju smo slijedili i prakticirali; JINGZHENG Mould je posvećen da postane svjetski proizvođač plastične kalupe, sa sjedištem u Kini, Služiti svijetu.

vidi više

VIJESTI

Proizvođači plastike uvodi ulogu nisko cijene plastičnih kalupi u tržištu

Unatoč mnogim prednostima rada sa proizvođačima plijesni, važno je odabrati proizvođača koji se ponosi na kvalitetu i pouzdanost. Tržište za proizvođače plastične kalupe vrlo je konkurentno, a nisu svi proizvođači stvoreni jednaki. Istraživanje, pročitati recenzije, i tražiti reference prije nego što se skrati na proizvođača s kojim će raditi.

2023-04-03 vidi više

Proizvođači plastične kalupe: Povređivanje sebe na kvalitetu i pristupačnost

Proizvođači plastičnih kalupa igraju ključnu ulogu u svijetu proizvodnje. Bez njihove stručnosti u proizvodnji visokokvalitetnih i preciznih inženjerskih kalupova, proizvodnja plastičnih proizvoda bi bila nemoguća. Ovi kalupi su kljuèni za širok spektar industrija, od pakiranja pića i hrane do medicinske opreme i automobilske komponente.

2023-03-31 vidi više

Kako poboljšati točnost obrađivanja centara

U stvarnoj industrijaliziranoj proizvodnji postoji mnoge dijelove ili predmete koji se moraju obraditi uz pomoć određenih kalupa U procesu obrade plijesanja, često je potrebno koristiti centri za obradu za popravke, obrade i poboljšati detalje cijelog kalupa, tako da konačni obrađeni kalup može bolje zadovoljiti potrebe sljedećih proizvodnih operacija. Kako poboljšati točnost obrade kalup? Pogledajmo sledeæe.

2022-12-22 vidi više

Što obratiti pozornost pri obradi injekcijskog kalupa

Injekcijski kalupi jedan su od najvažnijih kalupova u kozmetičkoj industriji i u obradi dnevnih potreba. U procesu preradu buđa, cijeli proizvodni proces i povezani detalji trebaju biti obavljeni, inače to može dovesti do točnosti kalup je pogođen.

2022-12-22 vidi više

Trebali bismo obratiti pažnju na njih pri obradi injekcijski kalupi

Ubrizgavanje je ustvari ubrizgavanje. To je važan alat za proizvodnju u postrojenju za lijevanje injekcije koji određuje oblik i veličinu proizvoda, kao i čistoču Izgled. Plijesni materijal je obično čelik i u osnovi sastoji se od prednje i stražnjeg kalupa. Kvaliteta injekcijske kalup može izravno odrediti kvalitetu proizvoda i njegovu učinkovitost proizvodnje, koji se ne smije zanemariti u procesu proizvodnje ubrizgavanja. Evo, pratite me da pogledate!

2022-07-28 vidi više

Ove točke moraju biti zabilježene pri uređaju za obrađivanje injekcije

Nedavno, puno partnera je pitala na koje bodove moraju obratiti pažnju kada injekcijsko oblikovanje, Danas Šangaj Progovorio da pogleda na koje bodove moramo obratiti pažnju kada se injekcijsko oblikovanje!

2022-01-10 vidi više

Kakav utjecaj ima temperatura kalupišta?

Postoji mnogo razloga koji utječu na hlađenje injekcijskog kalupa, kao što su oblik plastičnog dijela i dizajn površine za odvajanje, tip hlađenja medija, temperatura, brzina protoka, geometrijski parametri cijevi za hlađenje i raspoređivanje prostora, materijal za kalup, Temperatura otapanja i zahtjevi plastičnog dijela su sve za temperaturu kalupca ubrizgavanja ima određen utjecaj na plastični dio, Pogledajmo detalje.

2021-11-12 vidi više

Jesi li jasan uvjeti ubrizgavanja?

Nedavno postoji puno partnera ubrizgavanje uvjeta, što, slijedeći ću pogledati uvjete ubrizgavanja koje aspekte!

2021-11-12 vidi više

vidi više