TIETOJA

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co., perustettu vuonna 1998. Erikoistunut suunnitteluun, kehittämään, valmistamaan ja tarjoamaan ympäristön integroitu ratkaisu kaikenlaisia putkien asentamiseen. olemme yksi suurimmista putkien asennusmuoti valmistajista Kiinassa. On läpäissyt ISO9001-2001 laadun järjestelmän sertifikaatin ja sai yli 20 patentoitua teksiologissuch-kalvoisena ytimen liukusäätimen. Yli 20 vuoden ponnistelun jälkeen Jingzheng on luonut korkean maineen putkien asentamisen osalta. Yli 85 prosenttia homeista viedään Eurooppaan, Amerikkaan, Lähi-idään, Kaakkois-Aasiaan, Afrikkaan ja yli 50 maahan. Tehtaamme valmistama home ottaa käyttöön korkealaatuinen teräs, tiukka lämpökäsittely, luotettava rakenne tarkkuuskäsittelyllä varmistaakseen laadun ja parantaakseen tuotannon automaatiota ja tehokkuutta. Laatu ensimmäisenä ja huomaavaisuutena ovat muuttumattomat periaatteemme; rehellisyys ensin ja asiakas ensin ovat meidän liiketoiminnan filosofia, jota olemme harjoitelleet; JINGZHENG-mould on sitoutunut tulemaan maailmanluokan muovin valmistajaksi Kiinassa, Palvelen maailmaa.

Katso lisää

UUTISET

Muoviset valmistajat ottavat käyttöön edullisen muovin aseman markkinoilla

Huolimatta monista eduista työskentely muoviset valmistajat, On tärkeää valita valmistaja, joka ylpeilee laadusta ja luotettavuudesta. Muoviset valmistajien markkinat ovat erittäin kilpailukykyisiä, eikä kaikki valmistajat ole luotu tasavertaisiksi. Tutkimusta, lukea arvosteluja ja pyytää viittauksia ennen valmistajaa työskennellä.

2023-04-03 Katso lisää

Muovin valmistajat: ylpeilemällä itse laatu ja edullisuus

Muovin valmistajilla on ratkaiseva rooli teollisuuden maailmassa. Ilman niiden asiantuntemusta laadukkaiden ja täsmällisten muottien tuottamisessa olisi mahdotonta muovituotteiden tuottaminen. Nämä muotit ovat ratkaisevan tärkeitä monille teollisuudenaloille. juoma- ja elintarvikepakkauksista lääkinnällisiin laitteisiin ja autoteollisuuden komponentteihin.

2023-03-31 Katso lisää

Kuinka parantaa työstön tarkkuutta työstökeskuksessa

Varsinaisessa teollistuotannossa on monia osia tai esineitä, jotka on käsiteltävä tiettyjen muottien avulla. Prosessissa homeen käsittely, se on usein tarpeellista käyttää koneistokeskusten korjaamiseen, käsitellä ja parantaa yksityiskohtia koko home, jotta lopullinen jalostettu home voi paremmin vastata tarpeisiin myöhemmin tuotantotoimintoja. Miten parantaa homeen käsittelyn tarkkuutta? Katsotaanpa seuraavaa.

2022-12-22 Katso lisää

Mitä kiinnittää huomiota käsitellessä injektio muottien muottia

Ruiskutusmuotteet ovat yksi yleisimmin käytetyistä homeista kosmeettisen teollisuuden ja päivittäisten välttämättömyyksien käsittelyssä. Muottien jalostuksessa tulisi tehdä koko tuotantoprosessi ja siihen liittyvät yksityiskohdat, Muuten se voi johtaa muottien tarkkuus vaikuttaa.

2022-12-22 Katso lisää

Meidän pitäisi kiinnittää huomiota näihin käsiteltäessä injektiomuottia

Ruiskutus muotti on itse asiassa ruiskun muovaus. Se on tärkeä tuotantotyökalu injektiomuovauslaitoksessa, joka määrittää tuotteen muodon ja koko sekä puhtauden. sen ulkonäkö. Muottimateriaali on yleensä terästä ja se koostuu pääasiassa etu- ja takamusmuotista. Ruiskutusmuottien laatu voi suoraan määrittää tuotteen laadun ja tuotantotehokkuuden, jota ei saa jättää huomiotta ruiskutusvalmistuksen yhteydessä. Seuratkaa minua.

2022-07-28 Katso lisää

Nämä pisteet on merkittävä ruiskun muovaustyökalujen yhteydessä

Recently, a lot of partners have asked what points must be paid attention to when injection molding, today Shanghai Pronounced to take a look at what points must be paid attention to when injection molding!

2022-01-10 Katso lisää

Millainen vaikutus ruiskutusmuottisen lämpötilalla on valotettuun osaan?

On monia syitä, jotka vaikuttavat jäähdytykseen injektiomuoti, kuten muoto muoviosa ja suunnittelu jakautumispinta, jäähdytysaineen tyyppi, lämpötila, virtausnopeus, jäähdytysputken geometriset parametrit ja tilamme järjestely, homeaine, Sulamislämpötila ja muoviosa vaatimukset ovat kaikki ruiskutusmuotin lämpötilan vaikutus muoviosaan, Katsotaan yksityiskohtia.

2021-11-12 Katso lisää

Onko sinulla selvä ruiskun muovauksen olosuhteista?

Viime aikoina on olemassa paljon kumppanit injektio muovaus olosuhteet mitä, Seuraavat otan katsoa olosuhteita injektio muovaaminen mitä näkökohtia!

2021-11-12 Katso lisää

Katso lisää