Πληροφορίες για τη

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co., ιδρύθηκε το 1998. Εξειδικευμένο στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και παρέχει ολοκληρωμένη λύση για όλα τα είδη σωλήνων καλούπια. είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φορμών εξαρτήσεων σωλήνων στην Κίνα. Έχει περάσει το πιστοποιητικό συστήματος ISO9001-2001 ποιότητας και αποκτήθηκε περισσότερο από 20 πατενταρισμένα πατενταρικά πυρήνα ολισθητήρες. Μετά από περισσότερες από 20 χρόνια προσπάθειες, η Jingzheng έχει δημιουργήσει υψηλή φήμη στον τομέα των καλούπιων σωλήνων. Περισσότερο από το 85% των καλούπιων εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική και περισσότερες από 50 χώρες. Η μούχλα που κατασκευάζεται από το εργοστάσιό μας υιοθετεί υψηλής ποιότητας χάλυβα, αυστηρή θερμική επεξεργασία, αξιόπιστη δομή με επεξεργασία ακριβείας για την εξασφάλιση της ποιότητας και τη βελτίωση της αυτοματοποίησης και της αποτελεσματικότητας της παραγωγής. Πρώτα η ποιότητα και η υπηρεσία είναι οι αμετάβλητες αρχές μας. Η ειλικρίνεια πρώτα και ο πελάτης πρώτα είναι η επιχειρηματική μας φιλοσοφία που έχουμε ακολουθήσει και ασκεί? Η φόρμα JINGZHENG έχει δεσμευτεί να γίνει ένας παγκόσμιας κλάσης κατασκευαστής πλαστικών φορμών, με έδρα την Κίνα, υπηρετούν τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Οι κατασκευαστές φορμών πλαστικών εισάγουν το ρόλο των χαμηλού κόστους πλαστικών φορμών στην αγορά.

Παρά τα πολλά οφέλη της συνεργασίας με τους κατασκευαστές της πλαστικής μούχλας, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν κατασκευαστή που υπερηφανεύεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία. Η αγορά για τους κατασκευαστές της πλαστικής μούχλας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, και δεν δημιουργούνται όλοι οι κατασκευαστές ίσοι. Έρευνα, ανάγνωση κριτικών, και ζητήστε αναφορές πριν συμβιβαστείτε σε έναν κατασκευαστή για να συνεργαστεί.


Πλαστικό κατασκευαστές φορμών: Πραγματοποιώντας τον εαυτό τους για την ποιότητα και την προσιτή

Οι κατασκευαστές πλαστικών μόρκων διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στον κόσμο της κατασκευής. Χωρίς την εμπειρία τους στην παραγωγή μηχανικών υψηλής ποιότητας και ακριβείας, η παραγωγή πλαστικών προϊόντων θα ήταν αδύνατη. Αυτά τα καλούπια είναι ζωτικής σημασίας για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από συσκευασία ποτών και τροφίμων έως ιατρικού εξοπλισμού και εξαρτήματα αυτοκινήτων.


Πώς να βελτιωθεί η ακρίβεια της κατεργασίας του κέντρου κατεργασίας

Στην πραγματική βιομηχανική παραγωγή, υπάρχουν πολλά μέρη ή αντικείμενα που πρέπει να επεξεργαστούν με τη βοήθεια ορισμένων καλούπια για να επιτύχουν. Στη διαδικασία της επεξεργασίας μούχλας, είναι συχνά απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κέντρα κατεργασίας για την επισκευή, επεξεργασία και βελτίωση των λεπτομερειών του ολόκληρου του καλούπι, έτσι ώστε ο τελικός επεξεργασμένος φορμών να μπορεί καλύτερα να καλύψει τις ανάγκες των επακόλουθων εργασιών παραγωγής. Πώς να βελτιωθεί η ακρίβεια της επεξεργασίας μούχλας; Ας ρίξουμε μια ματιά στα παρακάτω.


Τι να δώσετε προσοχή κατά την επεξεργασία τύπου καλούπια έγχυσης

Τα καλούπια έγχυσης είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα καλούπια στη βιομηχανία καλλυντικών και στην επεξεργασία των καθημερινών αναγκών. Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας μούχλας, θα πρέπει να γίνονται ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής και σχετικές λεπτομέρειες, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσει στην ακρίβεια του μούχλα επηρεάζεται.


Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτά κατά την επεξεργασία καλούπια έγχυσης

Η σχηματοποίηση έγχυσης είναι στην πραγματικότητα ένεση. Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο παραγωγής σε ένα εργοστάσιο σχήματος έγχυσης που καθορίζει το σχήμα και το μέγεθος του προϊόντος καθώς και την καθαριότητα του προϊόντος. την εμφάνισή του. Το υλικό μούχλας είναι συνήθως χάλυβα και αποτελείται από μπροστινή και πίσω μούχλα. Η ποιότητα του μούχλα εγχύσεως μπορεί να καθορίσει άμεσα την ποιότητα του προϊόντος και την απόδοση της παραγωγής του, η οποία δεν πρέπει να αγνοείται κατά τη διαδικασία της παραγωγής καλούπισης εγχύσεων. Εδώ, ακολουθήστε με να ρίξετε μια ματιά!


Αυτά τα σημεία πρέπει να σημειωθούν όταν εργαλεία σχηματοποίησης έγχυσης έγχυσης

Πρόσφατα, πολλοί εταίροι ρώτησαν σε ποια σημεία πρέπει να δοθεί προσοχή όταν η σχηματοδότηση έγχυσης, Σήμερα η Σαγκάη Προφέρεται να ρίξει μια ματιά σε ποια σημεία πρέπει να δοθεί προσοχή όταν σχηματίζει ένεση!


Ποια επίδραση έχει η θερμοκρασία του μούχλα εγχύσεως στο σχηματισμένο μέρος;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επηρεάζουν την ψύξη της μούχλας έγχυσης, όπως το σχήμα του πλαστικού μέρους και το σχέδιο της επιφάνειας αποχωρισμού, τον τύπο του μέσου ψύξης, τη θερμοκρασία, τη ροή, τις γεωμετρικές παραμέτρους του σωλήνα ψύξης και τη διάταξη του χώρου μας, υλικό μούχλας, Η θερμοκρασία τήξης και οι απαιτήσεις του πλαστικού τμήματος είναι όλες για τη θερμοκρασία της φόρμας έγχυσης έχει ορισμένη επίπτωση στο πλαστικό τμήμα, Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες.


Είστε σαφείς σχετικά με τις συνθήκες της ένεσης;

Πρόσφατα υπάρχουν πολλοί συνεργάτες σχηματοποίηση τι, το παρακάτω θα ρίξω μια ματιά στις συνθήκες της ένεσης σχηματοδότησης τι πτυχές!


Δείτε περισσότερα