OM OS

Zhejiang Taizhou Huangyan Jingzheng Mould Co., blev etableret i 1998. Specialiseret i design, udvikle, fremstille og levere integreret løsning til alle former for rørmontering. vi er en af de største rørfitting forme producenter i Kina. Har bestået ISO9001-2001 kvalitetssystem certifikat og opnået mere end 20 patenteret teknologissuch som Collapable core skydere. Efter mere end 20 års indsats har Jingzheng skabt et højt omdømme inden for rørmonteringsforme. Mere end 85% af formerne eksporteres til Europa, Amerika, Mellemøsten, Sydøstasien, Afrika og mere end 50 lande. Form fremstillet af vores fabrik vedtager høj kvalitet stål, streng varmebehandlingsproces, pålidelig struktur med præcisionsbehandling for at sikre kvalitet og forbedre produktionens automatisering og effektivitet. Kvalitet først og service hensynsfulde er vores uforanderlige principper; ærlighed først og kunde først er vores forretningsfilosofi, som vi har forfølget og praktiseret; JINGZHENG formen er forpligtet til at blive en verdensklasse plastforme producent, baseret i Kina, at tjene verden.

Se mere

NYHEDER

Plastforme producenter indføre rollen af lav-pris plastforme på markedet

På trods af de mange fordele ved at arbejde med plastforme producenter, Det er vigtigt at vælge en producent, der er stolt af kvalitet og pålidelighed. Markedet for plastforme producenter er meget konkurrencedygtigt, og ikke alle producenter er skabt lige. Forskning, læse anmeldelser, og bede om referencer, før du aftaler på en producent at arbejde med.

2023-04-03 Se mere

plastic mould manufacturers: Priding Themselves on Quality and Affordability

Plastforme producenter spiller en afgørende rolle i produktionsverdenen. Uden deres ekspertise i fremstilling af høj kvalitet og præcisionsteknologiske forme ville produktion af plastprodukter være umulig. Disse forme er afgørende for en bred vifte af industrier, fra emballering af drikkevarer og fødevarer til medicinsk udstyr og automobilkomponenter.

2023-03-31 Se mere

Hvordan man kan forbedre bearbejdning nøjagtigheden af bearbejdning center

I den faktiske industrialiserede produktion er der mange dele eller genstande, der skal behandles ved hjælp af visse forme for at opnå. I processen med støbsforarbejdning, er det ofte nødvendigt at bruge bearbejdningscentre til at reparere, bearbejde og forbedre detaljerne i hele formen, således at den endelige forarbejdede forme bedre kan opfylde behovene i de efterfølgende produktionsaktiviteter. Hvordan man forbedrer nøjagtigheden af støbeformen? Lad os se på følgende.

2022-12-22 Se mere

Hvad at være opmærksom på, når du forarbejder sprøjtestøbstype typen

Indsprøjtningsforme er en af de mest udbredte forme i kosmetiske industrien og i forarbejdning af daglige fornødenheder. I forbindelse med forarbejdning af skimmel, skal hele produktionsprocessen og tilhørende detaljer foretages, ellers kan det føre til nøjagtigheden af formen er påvirket.

2022-12-22 Se mere

Vi bør være opmærksomme på disse ved behandling af sprøjteformen

Indsprøjtningsstøbning er faktisk sprøjtestøbning. Det er et vigtigt produktionsværktøj i en sprøjtestøbningsanlæg, der bestemmer form og størrelse af produktet samt renligheden i dets udseende. Form materialet er sædvanligvis stål og består hovedsageligt af en for- og bagstøm. Indsprøjtningsformens kvalitet kan direkte bestemme produktets kvalitet og produktionseffektivitet. som ikke må ignoreres i processen med indsprøjtningsstøbning. Her, følg mig og tag et kig!

2022-07-28 Se mere

Disse punkter skal bemærkes, når sprøjtestøbningsværktøj

Recently, a lot of partners have asked what points must be paid attention to when injection molding, today Shanghai Pronounced to take a look at what points must be paid attention to when injection molding!

2022-01-10 Se mere

Hvilken virkning har indsprøjtningsformens temperatur på den støbte del?

Der er mange grunde, der påvirker afkølingen af injektionsformen, såsom form af plastdelen og udformningen af delingsfladen, kølemidlets type, temperatur, strømningshastighed, geometriske parametre for kølerøret og placeringen af vores rum, formmateriale Smeltetemperatur og kravene til plastdelen er alle for injektionsformens temperatur har en vis indvirkning på plastdelen Lad os se på detaljerne.

2021-11-12 Se mere

Har du forstået betingelserne for sprøjtestøbning?

For nylig er der en masse partnere sprøjtestøbning betingelser hvad, det følgende jeg vil tage et kig på betingelserne for sprøjtestøbning hvad aspekter!

2021-11-12 Se mere

Se mere