за нас

Zhejiang taizhou huangyan jingzheng mold co., ltd създадена през 1998 г. Специализирана в проектирането, разработването, производството и предоставянето на цялостно интегрирано решение за всички видове водопроводни форми. ние сме един от най-големите тръби монтаж мухъл произвежда в китай. е преминал ISO9001-2001quality системен сертификат и е получил повече от 20 патентовани текнологии като сгъваеми ядро плъзгачи. След повече от 20 години усилия, jingzheng създаде висока репутация в областта на мухъл за монтаж на тръби. Повече от 85% от формите се изнасят за европа, америка, близкия изток, югоизточна азия, африка и повече от 50 страни. Мухъл, произведен от нашата фабрика, приема висококачествена стомана, строг процес на топлинна обработка, надеждна структура с прецизна обработка, за да се гарантира качество и подобряване на автоматизацията и ефективността на производството. Качеството на първо място и обслужване са нашите непроменими принципи; честност на първо място и клиент на първо място са нашата бизнес философия, че ние сме преследвали и практикуват; jingzheng mold се ангажира да стане производител на пластмасови форми от световна класа, базиран в китай, обслужващ света.

Виж повече

новини

Производители на пластмасови форми въвеждат ролята на нискотарифни пластмасови форми на пазара

Въпреки многото предимства на работата с производители на пластмасови форми, е важно да изберете производител, който се гордее с качеството и надеждността. Пазарът на производителите на пластмасови форми е силно конкурентен и не всички производители са създадени равни. Изследвайте, четете отзиви и попитайте за препратки, преди да се установите на производител, с който да работите.


Производители на пластмасови плесени: придаване на качество и достъпност

Производителите на пластмасови форми играят решаваща роля в света на производството. Без техния опит в производството на висококачествени и прецизни инженерни форми, производството на пластмасови изделия би било невъзможно. Тези форми са от решаващо значение за широк спектър от индустрии, от напитки и опаковки на храни до медицинско оборудване и автомобилни компоненти.


Как да се подобри точността на обработване на машинния център

В действителното индустриално производство има много части или елементи, които трябва да бъдат обработени с помощта на определени форми, за да се постигне. В процеса на обработка на мухъл често е необходимо да се използват обработващи центрове за ремонт, обработка и подобряване на детайлите на цялата мухъл, така, че окончателната преработена плесен може да отговори по-добре на нуждите на последващите производствени операции. Как да се подобри точността на обработката на мухъл? Нека разгледаме следното.


Какво да обърнете внимание при обработка на формовъчни формования тип

Инжекционните форми са една от най-широко използваните форми в козметичната индустрия и при обработката на ежедневните нужди. В процеса на обработка на мухъл трябва да се направи целият производствен процес и свързаните с него подробности, в противен случай може да доведе до точността на мухъл.


Ние трябва да обърнем внимание на тези при обработка на инжекционни форми

Инжекционното формоване всъщност е инжекционно формоване. Той е важен производствен инструмент в инжекционно-формовъчна инсталация, който определя формата и размера на продукта, както и чистотата на външния му вид. Матрицата обикновено е стомана и основно се състои от предна и задна форма. Качеството на инжекционната форма може директно да определи качеството на продукта и неговата производствена ефективност, което не трябва да се игнорира в процеса на производството на инжектиране. Тук, следвайте ме, за да погледнете!


Тези точки трябва да се отбележи, когато инжектиране инструменти

Наскоро много партньори попитаха какви точки трябва да се обърне внимание при инжектиране, днес шанхай произнесе да разгледа какви точки трябва да се обърне внимание при инжектиране!


Какъв ефект има температурата на формата за инжектиране върху формованата част?

Има много причини, които влияят на охлаждането на формата за инжектиране, като формата на пластмасовата част и дизайна на разделителната повърхност, вида на охлаждащата среда, температурата, скоростта на потока, геометрични параметри на охлаждащата тръба и подреждането на нашето пространство, материал на мухъл, Температурата на топене и изискванията на пластмасовата част са всички за температурата на инжекционната форма има определено влияние върху пластмасовата част, сега нека разгледаме подробностите.


Ясни ли сте за условията на формоване?

Напоследък има много партньори инжектиране условия какво, по-долу ще разгледам условията на инжектиране какви аспекти!


Виж повече